Nieuwscategorie├źn
RSS feed
Laatste updates
Jul
2
Beschikbaarheid Edumanager BackOffice (Update)
Geplaatst door Arthur Poortman aan 02 July 2019 09:33

Op dit moment is er een issue met het starten van Edumanager BackOffice.

We doen er alles aan om dit z.s.m. weer beschikbaar te maken.

Excuses voor het ongemak.

Update (13:20) - Edumanager BackOffice is weer beschikbaar!

Meer lezen »

Jun
18
Ondersteuning van Citrix Workspace software i.c.m. Edumanager Online
Geplaatst door Harmen de Vries aan 18 June 2019 13:56

Voor het starten van applicaties vanuit het Edumanager Online portaal wordt gebruik gemaakt van Citrix client software.
Zoals in de documentatie staat vernoemd is het portaal compatible met alle versies van het product Citrix Receiver.
Met ingang van augustus 2018 is Citrix Receiver echter vervangen door het product Citrix Workspace.

Als je gebruik wilt maken van deze nieuwe software variant, let dan op de compatibilteit i.c.m. het Edumanager Online portaal.
Op dit moment is Citrix Workspace versie 1903 de hoogste versie die nog compatible is met Edumanager Online:
https://www.citrix.nl/downloads/workspace-app/legacy-workspace-app-for-windows/workspace-app-for-windows-1903.html

Als je nog een oudere versie van Citrix Workspace of Citrix Receiver hebt, kun je deze gewoon blijven gebruiken.

Meer lezen »

Jul
19
AFAS Online: Nieuwe inlogmethode en wijzigingen voor Edu Import Profit
Geplaatst door Harmen de Vries aan 19 July 2018 16:01

Gebruikt u Edu Import Profit in combinatie met AFAS Online? Dan moet de configuratie van uw Edu Import Profit applicatie hierop worden aangepast.

Vanaf juni 2018 is AFAS gestart met het overzetten van hun klanten naar een nieuwe inlogmethode.
Zie voor meer informatie: klant.afas.nl/nieuwe-inloggen-afas-online

Gebruikt u Edumanager Online?

U hoeft verder geen actie te ondernemen. L&M zal de configuratie van uw Edu Import Profit applicatie aanpassen.

Heeft u een lokale installatie van Edumanager?

Volg dan deze stappen:

1. Upgrade Edu Import Profit naar versie 1.16 of hoger (te downloaden vanaf download.lnm.nl)
  2. Zorg ervoor dat de machine waarop de Edu Import Profit applicatie wordt geïnstalleerd beschikt over .Net Framework 4.6.1 of hoger.
  3. Wijzig in het configuratie scherm van Edu Import Profit de verbindingsinstellingen van de App Connector.
    Voorbeeld op basis van fictief klantnummer "12345":
    • Oude URL: https://12345.afasonlineconnector.nl/profitservices/appconnectorget.asmx
    • Nieuwe URL: https://12345.soap.afas.online/profitservices/appconnectorget.asmx
      In de AFAS Profit Help kunt u meer informatie vinden over de nieuwe URL's: kb.afas.nl/connectoren
  4. Klik in het Configuratie scherm op "Test verbinding" om de gemaakte instellingen te testen.
  5. Start de import en controleer na voltooiing van de import het logverslag op fouten.

Meer lezen »

Mar
8
Nieuw: Dashboard voor storage en licenties
Geplaatst door Harmen de Vries aan 08 March 2017 13:22

Wijzigingen in storagebeleid per 1 april 2017 voor Edumanager online en Ilias Online

L&M Software stelt een nieuw dashboard beschikbaar waardoor u inzicht krijgt in uw storage-verbruik en uw licenties. Storage is de hoeveelheid dataopslag die u gebruikt met Edumanager en/of Ilias.

De standaard (gratis) storage limiet is voor alle omgevingen verhoogd naar 10GB.
We bieden de aanvullende storage aan in pakketten van 50GB. Ten opzichte van de huidige prijzen is er een prijsdaling van 50% doorgevoerd.

Nieuwe prijsstelling online storage:

Verbruik Prijs per maand
 Tot 10 GB  Gratis
 10 - 50 GB  €50,-
 Aanvullende pakketten van 50 GB  €50,-

Lees voor meer informatie en veelgestelde vragen ook het artikel in onze kennisbank.

Meer lezen »

Jan
13
Publicatie Edumanager 7.1.03
Geplaatst door Edwin van den Berg aan 13 January 2017 05:17

Edumanager 7.1.03 is een onderhoudsrelease waarin een aantal problemen zijn verholpen. Kijk in de releasenotes voor meer informatie.

Meer lezen »