Frontoffice Reportbuilder: kan rapport met parameters niet openen, Foutmelding: ...Incorrect syntax near...
Geplaatst door Harmen de Vries aan 03 November 2017 15:02

Symptonen:

In combinatie met IE11 kunnen rapporten, die gebruik maken van parameters, niet worden geopend.

Het instelscherm voor de parameters wordt niet getoond en de volgende foutmelding wordt getoond:
Server Error: Processing request for report ... EDataError Incorrect syntax near Incorrect syntax near Incorrect syntax near Incorrect syntax near Incorrect syntax near Incorrect syntax near...

Oorzaak:

Oorzaak is mogelijk de Enterprise Mode Site List van IE11. Dit is een functie om machines met Windows 10 te dwingen bepaalde webpagina’s te openen in Internet Explorer i.p.v. Microsoft Edge.

Oplossing:

Compatibility Mode aanpassen van “IE11 Document Mode” naar “Default Mode”.

Aanvullende informatie:

Ticket SYL-677-94125

(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig