De klant ontwikkelt de content zelf en maakt daarbij gebruik van Adobe Captivate. Adobe Captivate staat lokaal op de PC. Bij het importeren van scorm wordt de foutmelding getoond. De foutmelding wordt veroorzaakt door het niet juist instellen van de...
SYMPTONEN: In combinatie met IE11 kunnen rapporten, die gebruik maken van parameters, niet worden geopend. Het instelscherm voor de parameters wordt niet getoond en de volgende foutmelding wordt getoond: Server Error: Processing request for report ......
Meest populaire artikelen

Nieuwste artikelen