Jul
19
AFAS Online: Nieuwe inlogmethode en wijzigingen voor Edu Import Profit
Geplaatst door Harmen de Vries aan 19 July 2018 16:01

Gebruikt u Edu Import Profit in combinatie met AFAS Online? Dan moet de configuratie van uw Edu Import Profit applicatie hierop worden aangepast.

Vanaf juni 2018 is AFAS gestart met het overzetten van hun klanten naar een nieuwe inlogmethode.
Zie voor meer informatie: klant.afas.nl/nieuwe-inloggen-afas-online

Gebruikt u Edumanager Online?

U hoeft verder geen actie te ondernemen. L&M zal de configuratie van uw Edu Import Profit applicatie aanpassen.

Heeft u een lokale installatie van Edumanager?

Volg dan deze stappen:

1. Upgrade Edu Import Profit naar versie 1.16 of hoger (te downloaden vanaf download.lnm.nl)
  2. Zorg ervoor dat de machine waarop de Edu Import Profit applicatie wordt geïnstalleerd beschikt over .Net Framework 4.6.1 of hoger.
  3. Wijzig in het configuratie scherm van Edu Import Profit de verbindingsinstellingen van de App Connector.
    Voorbeeld op basis van fictief klantnummer "12345":
    • Oude URL: https://12345.afasonlineconnector.nl/profitservices/appconnectorget.asmx
    • Nieuwe URL: https://12345.soap.afas.online/profitservices/appconnectorget.asmx
      In de AFAS Profit Help kunt u meer informatie vinden over de nieuwe URL's: kb.afas.nl/connectoren