Jun
18
Ondersteuning van Citrix Workspace software i.c.m. Edumanager Online
Geplaatst door Harmen de Vries aan 18 June 2019 13:56

Voor het starten van applicaties vanuit het Edumanager Online portaal wordt gebruik gemaakt van Citrix client software.
Zoals in de documentatie staat vernoemd is het portaal compatible met alle versies van het product Citrix Receiver.
Met ingang van augustus 2018 is Citrix Receiver echter vervangen door het product Citrix Workspace.

Als je gebruik wilt maken van deze nieuwe software variant, let dan op de compatibilteit i.c.m. het Edumanager Online portaal.
Op dit moment is Citrix Workspace versie 1903 de hoogste versie die nog compatible is met Edumanager Online:
https://www.citrix.nl/downloads/workspace-app/legacy-workspace-app-for-windows/workspace-app-for-windows-1903.html

Update 01-10-2019:
Op dit moment wordt opnieuw getest of de Edumanager Online omgeving compatible kan worden gemaakt met Citrix Workspace software.

Update 05-11-2019:
Er is in samenwerking met Citrix Nederland een mogelijke oplossing gevonden. Als alle testen succesvol kunnen worden afgerond, hopen we Edumanager Online z.s.m. compatible te kunnen maken met Citrix Workspace.