Jun
18
Ondersteuning van Citrix Workspace software i.c.m. Edumanager Online
Geplaatst door Harmen de Vries aan 18 June 2019 13:56

Voor het starten van applicaties vanuit het Edumanager Online portaal wordt gebruik gemaakt van Citrix client software.
Zoals in de documentatie staat vernoemd is het portaal compatible met alle versies van het product Citrix Receiver.
Met ingang van augustus 2018 is Citrix Receiver echter vervangen door het product Citrix Workspace.

Als je gebruik wilt maken van deze nieuwe software variant, let dan op de compatibilteit i.c.m. het Edumanager Online portaal.
Op dit moment is Citrix Workspace versie 1903 de hoogste versie die nog compatible is met Edumanager Online:
https://www.citrix.nl/downloads/workspace-app/legacy-workspace-app-for-windows/workspace-app-for-windows-1903.html

Als je nog een oudere versie van Citrix Workspace of Citrix Receiver hebt, kun je deze gewoon blijven gebruiken.